Donald Trump – kandidát na prezidenta USA: životopis, rodina, kurzy

VSAĎTE SI na voLby s bonusEm

VoLby

USA

českO

TOP Bonus

Články

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Letos na podzim nás čekají volby prezidenta USA a největším favoritem v nich je bývalý prezident Donald Trump. Podívejte se na základní informace a zajímavosti o jeho životě, kariéře a rodině nebo jaké jsou na něho aktuálně vypsané kurzy.

Donald Trump

Prezidentské volby USA jsou vždy soubojem dvou kandidátů, jednoho z Demokratické a druhého z Republikánské strany. Už potřetí v řadě za Republikány kandiduje Donald Trump, jenž byl v letech 2017 – 2021 prezidentem USA. Kurzy na Trumpa v poslední době hodně klesly.

V článku naleznete

Donald Trump přehled

KandidátDonald John Trump
Datum narození14. června 1946
Navrhující stranaRepublikánská strana
Kde si vsaditTipsport, Fortuna, Chance, Betano, Sazkabet

Donald Trump životopis

Donald Trump je bývalý americký prezident, podnikatel a známá televizní osobnost. Na prezidenta letos kandiduje už potřetí – poprvé byl zvolen, když nečekaně porazil Hillary Clintonovou, podruhé prohrál s Joe Bidenem, se kterým se původně měl utkat i letos.

Donald Trump vzdělání

Trump studoval na škole v New Yorku, odkud pochází, ve 13 letech ho jeho rodiče poslali na vojenskou akademii, kde získal i akademické vzdělání.

Následně studoval na Fordham University a posléze na Whartoon School ve Philadelphii, kde absolvoval bakalářské studium v oboru finance a ekonomie.

Donald Trump kariéra

Donald Trump je velmi bohatý člověk, jeho majetek činí několik miliard amerických dolarů. Svou kariéru začal ve firmě svého otce Trump Organization. Zabýval se např. obchodováním s nemovitostmi, jeho firma provozuje spoustu casin a hotelů v řadě zemí světa. K jeho nejznámějším projektům patří newyorský mrakodrap Trump Tower.

Trump jako televizní hvězda

Kandidát na prezidenta USA Donald J . Trump byl dlouhá léta známý také jako televizní osobnost. Menší role si zahrál v několika seriálech a filmech (např. Sám doma 2), vystupoval v řadě talk show. Mediálně ho ale proslavila především reality show The Apprentice, kde lidé bojovali o práci v jeho společnosti.

Donald Trump rodina

Trump se narodil v newyorském okresu Queens jako jeden z pěti dětí. Jeho matka pocházela ze Skotska, otec byl rodilý Američan a byl velkým stavebním podnikatelem.

Donald J. Trump byl 3x ženatý, jeho první manželkou byla Ivana Trumpová, česko-americká podnikatelka, modelka a lyžařka, která se narodila ve Zlíně.

V roce 1993 se Trump oženil podruhé, vzal si americkou herečku Marlu Maplesovou a byli spolu 6 let. Roku 2003 pak Trump uzavřel sňatek se slovinskou modelkou Melanií Knavs, se kterou žije doposud.

Donald Trump má celkem 5 dětí. Tři z nich má z prvního manželství, kdy se mu narodili Donald Trump Jr., Ivanka Trumpová a Eric Trump. S druhou manželkou má dceru Tiffany a se současnou chotí Melanií mají syna jménem Barron William Trump.

Donald Trump se svojí rodinou
Donald Trump se svojí rodinou (Zdroj: Town & Country)

Donald Trump kandidát na prezidenta

Poprvé se Trump o funkci prezidenta ucházel v roce 2016, kdy byla jeho soupeřkou Hillary Clintonová. Ta byla tak velkou favoritkou, že některé sázkové kanceláře dokonce vyplácely sázky na její výhru ještě před samotnými volbami. Výsledek pak šokoval celý svět a Trump se stal poprvé prezidentem.

O 4 roky později svoji funkci obhajoval, tentokrát už ale neuspěl a novým prezidentem USA se stal Joe Biden. Oba kandidáti by se měli střetnout i letos, pokud na poslední chvíli nedojde ke změně – spekuluje se o tom, že Bidena by mohl nahradit jiný demokratický kandidát.

Jako prezident byl Donald Trump velmi výraznou a kontroverzní osobností, což platí stále.

VIDEO: Debata Trump – Biden

Donald Trump kurzy na vítězství

V současné době je Donald Trump v amerických prezidentských volbám favoritem, kurzy na něj výrazně klesly po nepodařeném Bidenově vystoupení ve společné prezidentské debatě. K dalšímu poklesu kurzů pak došlo po neúspěšném atentátu 13. července 2024.

Kurzy na volby Tipsport

Na to, kdo se se stane novým americkým prezidentem, si můžete vsadit u Tipsportu, kde najdete nejširší nabídku těch nejlepších kurzů na sport a politiku.

Pokud u Tipsportu nemáte účet, neváhejte a založte si ho. Získáte zdarma 300 Kč jen za samotnou registraci a můžete si tak vsadit bez nutnosti riskovat vlastní peníze.

Tipsport kurzy na Trumpa

Tipsport kurzyDonald Trump – vítěz prezidentských voleb1.58

Chance kurzy na volby

Stejné kurzy na volby jako u Tipsportu jsou k dispozici i u sázkové kanceláře Chance. Shodná je jak nabídka, tak i hodnota kurzů nebo výběr live streamů.

Také Chance nabízí bonus za registraci, každý nový klient zde obdrží 200 Kč na herní konto bez dalších podmínek.

Chance kurz na Trumpa

Chance kurzyDonald Trump – vítěz prezidentských voleb1.58

Politické sázky Betano

Zajímavou nabídku sázek na politiku má také Betano, které často přináší i kurzy na volby, které konkurenční sázkovky vypsané nemají.

Ani Betano není v oblasti vstupních bonusů pozadu a nově zaregistrovaným tipérům připisuje na jejich účet 500 Kč.

Betano kurz Donald J. Trump

Betano kurzyDonald Trump – vítěz prezidentských voleb1.60

Donald Trump kontakt

V následující tabulce se můžete podívat na odkaz na web a přehled sociálních sítí Donalda Trumpa, kde můžete sledovat aktuality z jeho volební kampaně:

Webdonaldjtrump.com
FacebookDonaldTrump
TwitterTrumpWarRoom
Instagramrealdonaldtrump
YouTube@DonaldJTrumpforPresident
TikTok@realdonaldtrump

Prezidentské volby USA 2024

Letošní prezidentské volby se v USA uskuteční v úterý 5. listopadu. Donald Trump, který v nich kandiduje už potřetí v řadě, je jejich hlavním favoritem.

Pokud zvítězí, vystřídá ve funkci Joe Bidena a stane se tak prezidentem USA už podruhé.

Zdroje: wikipedia.org, tipsport.cz, chance.cz, betano.cz