Kurzy na volby 2024 – Tipsport, Chance, Betano, Fortuna

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejen sportovní sázky, ale i tipování na výsledky voleb je čím dál oblíbenější. Kurzy na volby 2024 vypisují všechny české sázkové kanceláře, u kterých si tak můžete vsadit i na politické události. Třeba na to, kdo se stane příštím prezidentem USA.

Tipsport kurzy500 Kč bez vkladuBonus
Betano kurzy500 Kč bez vkladuBonus
Chance kurzy200 Kč zdarmaBonus
iFortuna kurzy300 Kč bez rizikaBonus
18+ Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kurzy na volby

Kurzy na volby jsou už dnes nedílnou součástí nabídky každé kurzové kanceláře v ČR. Vsadit si tak můžete na volby do poslanecké sněmovny, do senátu, na prezidentské volby nebo volby do Evropského parlamentu.

Kromě toho jsou vypsané i sázky na volby v zahraničí, takže můžete tipovat např. prezidentské volby USA nebo si vsadit, jestli u nás letos budou předčasné volby.

Kurzové sázky na volby

Kurzy na prezidenta USA

Kurzy na prezidenta USA lze najít u všech zmiňovaných sázkových kanceláří, tedy u Tipsportu, Chance, Betana, Fortuny i Sazkabetu, vypsal je navíc i SYNOT TIP.

Pokud si chcete vsadit ve výhodném kurzu, ty nejlepší nabízí Chance. Navíc můžete získat atraktivní bonus 200 Kč jen za registraci.

Donald Trump1.90
Joe Biden2.00
Robert F. Kennedy Jr.25.00
Gavin Newsom 45.00
Kamala Harris40.00
Joseph Foreman1600.00
Dwayne Johnson1300.00
Cornel West1600.00

Tipsport kurzy na volby

Tipsport kurzy na volby vypisuje pravidelně, jeho nabídka příležitostí je velmi široká. Tyto kurzy na volby 2024 najdete na webu Tipsportu v kategorii Společenské sázky, kde bývají i jiné příležitosti, co se netýkají sportu.

Aktuálně nabízí Tipsport možnost tipovat prezidentské volby v USA, očekávat ale můžeme i kurzy na volby do Evropského parlamentu, na podzim pak senátní, případně i krajské volby.

Chance kurzy na volby

Chance kurzy na volby jsou v podstatě stejné jako u Tipsportu, její kurzová nabídka se nijak neliší. I zde je tedy musíte hledat pod záložkou Společenské sázky, kde najdete i statistiky, na co lidé nejvíce sázejí.

Shodné jsou s Tipsportem jak kurzy, tak i nabídka příležitostí. Pokud tedy máte účet u Chance, nemusíte se bát, že byste v budoucnu o něco přišli, budete si moci vsadit ve stejném rozsahu a stejně výhodně jako u Tipsportu.

Betano kurzy na volby

Betano je sázkovou kanceláří působící v řadě zemí světa, jeho nabídka politických kurzů je tak nadstandardní. Betano kurzy na volby vypisuje i v řadě dalších zemí, které u jiných sázkových kanceláří v Česku nenajdete.

Aktuálně tak Betano kurzy na volby zahrnují např. parlamentní volby v Rumunsku, federální volby v Kanadě, sázky na příštího lídra Konzervativní strany ve Velké Británii nebo parlamentní volby ve Švédsku.

Fortuna kurzy na volby

Pokud vás baví sázení na politiku, Fortuna kurzy na volby vás určitě zaujmou. Oproti jiným sázkovým kancelářím zde totiž najdete mnohem pestřejší výběr sázkových příležitostí.

Kurzové sázky na volby naleznete v sekci Politika a např. kurzy na prezidenta SR zde zahrnovaly i sázky na to, kdo vyhraje 1. kolo, kolik bude mít kandidát procent, kdo z dvojice získá více hlasů nebo jaká bude volební účast.

Vsaďte si na volby s bonusem zdarma

Tipsport kurzy500 Kč bez vkladuBonus
Betano kurzy500 Kč bez vkladuBonus
Chance kurzy200 Kč zdarmaBonus
iFortuna kurzy300 Kč bez rizikaBonus
18+ Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: tipsport.cz, chance.cz, betano.cz, ifortuna.cz