Kurzy na Trumpa – kde si můžete vsadit, srovnání kurzů, šance na výhru

VSAĎTE SI na voLby s bonusEm

VoLby

USA

českO

TOP Bonus

Články

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Letos na podzim nás čekají volby prezidenta v USA a pro mnoho lidí je to příležitost vsadit si na jejich vítěze. Podívejte se, jaké jsou kurzy na Trumpa, který se v nich pravděpodobně utká s Kamalou Harris a kde všude si můžete vsadit.

Tipsport kurzy300 Kč bez vkladuBonus
Betano cz350 Kč bez vkladuBonus
Chance kurzy200 Kč zdarmaBonus
iFortuna kurzy600 Kč bez rizikaBonus
18+ Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kurzy na Trumpa 2024

Prezidentské volby v USA se konají každé 4 roky, další jsou tak na programu už letos, konkrétně v úterý 5. listopadu. Kurzy na Trumpa vypsaly všechny české sázkové kanceláře.

Trump kurz

Donald Trump

Donald Trump je americký politik a podnikatel, dříve také známá televizní osobnost, ale především bývalý prezident USA z let 2017 – 2021. Narodil se 14. června 1946 v New Yorku a v letošních volbách je opět kandidátem Republikánské strany.

Patří mezi velmi kontroverzní osobnosti, z jeho postojů stojí za zmínku např. silný odpor k ilegální migraci, celkově se řadí mezi spíše konzervativní a pravicové politiky.

KandidátDonald Trump
Datum narození14. června 1946
Navrhující stranaRepublikánská strana
Majetek4,7 miliard USD
Kde si vsaditTipsport, Fortuna, Chance, Betano, Sazkabet

Tipsport kurzy na Trumpa

Tipsport kurzy na Trumpa jsou hodně vyhledávané a je vidět, že velká většina lidí bývalému americkému prezidentovi věří. Na Trumpa bylo vsazeno 72 % objemu sázek, zatímco na Bidena pouhých 8 %. Na druhou stranu kurzy na oba hlavní favority byly dlouho velmi vyrovnané.

Trump kurz u Fortuny

Vsadit si na vítězství Donalda Trumpa můžete i u Fortuny, kde je kurzových příležitostí více. Tipovat se dá i na to, zda bude prezidentem USA muž nebo žena, nebo zda bude vítěz od demokratů nebo republikánů. Také Fortuna zatím mírně favorizuje Trumpa, ale i u ní jsou kurzy dost vyrovnané.

Donald Trump kurzy u Chance

Také Chance má vypsané kurzy na Trumpa a jsou naprosto stejné, jako u Tipsportu. Platí to nejen pro prezidentské volby v USA, ale pro celou jejich kurzovou nabídku. Pokud ale u Chance ještě nemáte účet, za jeho založení dostanete odměnu 200 Kč zcela zdarma.

Trump kurzy u Betano

Nadstandardní nabídku sázek na politiku nabízí Betano, kde si kromě tipu na výhru Donalda Trumpa můžete vsadit i na jiné události. Například na to, kdo se stane republikánským kandidátem na viceprezidenta.

Sazkabet kurzy na Trumpa

Ani Sazkabet nezůstává pozadu a kurzy na volby v USA vypsala, v jednu chvíli měla Sazkabet kurzy na Trumpa dokonce nejvyšší a její bookmakeři mírně favorizují Bidena. Pokud u Sazky nemáte účet, určitě si ho založte. Jen za registraci totiž dostanete 500 Kč bonus.

Donald Trump preference

Podobně jako u nás, tak i v USA se pravidelně zveřejňují preference jednotlivých kandidátů. Podle většiny z nich je mírným favoritem voleb právě Donald Trump, rozdíly ale nejsou příliš velké. Náskok Trumpa je u většiny průzkumů cca 2 – 5 %, volby jsou tak naprosto otevřené a jasného favorita nemají.

Zdroj: CBS New, červenec 2024

Srovnání kurzů na Trumpa

Podívejte se, jaké jsou aktuální kurzy na Donalda Trumpa u jednotlivých sázkových kanceláří:

KandidátTipsport kurzyiFortuna kurzyChance kurzyBetano kurzy
Donald Trump1.881.901.881.90
18+ | Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

VIDEO: Oznámení kandidatury

Výsledky Trumpa v předchozích volbách

Pro Trumpa už se jedná o jeho třetí prezidentské volby, podívejme se tak, jaké byly výsledky Trumpa v předchozích volbách.

Poprvé se jich Donald Trump zúčastnil v roce 2016 a i když byla velkou favoritkou Hillary Clinton, Trump naprosto nečekaně zvítězil a šokoval tak celý svět. Více hlasů od voličů sice získala Clinton, rozhoduje ale počet hlasů volitelů a těch měl více Trump.

V roce 2020 se střetl s Joe Bidenem a tentokrát už neuspěl. Biden se stal novým prezidentem USA, na počet volitelů zvítězil 306:232, pokud jde o hlasy voličů, Biden jich získal cca 81 milionů, Trump přibližně 74 milionů.

Zdroje: wikipedia.org, tipsport.cz, ifortuna.cz, chance.cz, betano.cz, sazkabet.cz